OM OS

MURERMESTER

DYRELUND ApS

ÆGTE HÅNDVÆRK TIL ORDENTLIGE PRISER


Murermester Dyrelund har for nyligt skåret helt ind til benet af sit fag med sin nye virksomhed, der bygger på 30 års tung erfaring med alle sider af det traditionsrige håndværk. Ordentligt håndværk, respekt og umage er værdier, der gennemsyrer al arbejde, der udføres af virksomheden. Vi tager os tid til at lytte, vi tænker os om, og vi sørger for at vores kunder aldrig havner med en løsning, der kunne være fundet med færre midler. Og så sørger vi selvfølgelig for, at håndværket holder som al håndværk burde gøre.


Murermesteren er altid involveret, når nye opgaver skal i gang. Han er også altid involveret, når de bliver afsluttet - og oftest også midt i mellem. Men du vil altid få besked, hvis en anden kommer og udfører arbejdet på dit hus en dag.


Samarbejde med fagfolk

Vi tager os af alle former for arbejde på ejendomme, og har gode solide samarbejdspartnere, vi selv kan stå 100 % inde for. Vores netværk af andre murere, blikkenslagere, tømrere, malere, arkitekter, stenhuggere og meget, meget talentfulde alt-mulig-mænd har alle det til fælles, at de gør sig umage og ved hvad de taler om. Vi koordinerer arbejdet fra A til Z. 


Håndværk gennem mange hundrede år 

Murermester Dyrelund har større indsigt i, hvordan materialer arbejder over tid end de fleste. Han har stået for restaureringen af nogle af landets mest betydningsfulde historiske bygninger, håndteret omfattende vandskader, bygget nyt, repareret gammelt og skaffet mange, mange mennesker, virksomheder og institutioner løsninger, der stadig holder. Hans erfaring betyder, at han kan læse bygninger som en erfaren gartner kan afkode planters trivsel. Derfor er han træfsikker, når han vurderer en sag.


Med virksomheden har Murermester Dyrelund valgt at prioritere det vigtigste: at give mennesker værdien af ordentligt håndværk, når det er allerbedst - til priser som alle kan være bekendt.

Murerarbejde gennem tre generationer
Murermester Dyrelund er 2. generations murer. To af hans tre sønner er i dag også faglærte murere, mens den tredje, Mads Dyrelund, netop har sagt ja til en lærlingeplads i firmaet. 

Virksomheden ejes af Dyrelund & Holding Aps, der trods den fine ordlyd reelt dækker over et lille dynamisk partnerskab mellem os - Murermester Johnny Dyrelund og medejer Eva Ørum, der i tyve år har arbejdet med formidling af arkitektur og bedre byggeri. Til sammen arbejder de for at passe på det gode håndværk med respekt for de mennesker, der bor og lever i det.