OM OS


Murermester Johnny Dyrelund har sammen med cand. comm. Eva Ørum for få år siden skåret helt ind til benet af murerfaget efter 30 års tung erfaring med alle sider af det traditionsrige fag. 

Murermester Dyrelund har efterhånden opnået større indsigt i, hvordan materialer arbejder over tid end de fleste. Han har stået for restaureringen af nogle af landets mest betydningsfulde historiske bygninger, håndteret omfattende vandskader, bygget nyt, repareret gammelt og skaffet mange, mange mennesker, virksomheder og institutioner løsninger, der stadig holder. Hans erfaring betyder, at han kan læse bygninger som en erfaren gartner kan afkode planters trivsel. Derfor drøner han ikke rundt fra opgave til opgave. . 

JMurermesteren er altid involveret, når nye opgaver skal i gang. Han er også altid involveret, når de bliver afsluttet - og oftest også midt i mellem. Men du vil altid få besked, hvis en anden kommer og udfører arbejdet på dit hus en dag. 


Samarbejde med fagfolk

Vi tager os af alle former for arbejde på ejendomme, og har gode solide samarbejdspartnere, der er lige så vilde med ordentligt håndværk som os selv.  Vores netværk af andre murere, blikkenslagere, tømrere, malere, arkitekter, stenhuggere, scenografer og meget, meget talentfulde multitalenter har alle det til fælles, at de gør sig umage og bliver ved til opgaven er løst. Vi koordinerer arbejdet, hvor det giver bedst mening. 


Hvem vi er
Virksomheden ejes af Dyrelund & Ørum Holding Aps, der dækker over et lidt anderledes partnerskab end i resten af håndværkerbranchen.

Johnny Dyrelund er 2. generation af murere med 3 sønner, der følger i hans spor. 
Eva Ørum og har i tyve år har arbejdet med projektledelse og formidling af arkitektur og bedre byggeri mellem forskellige fag og mennesker..

Til sammen arbejder vi for at  passe på det gode byggeri og de gode byer samt på de mennesker, der skal bruge det.  


Johnny Dyrelunds ældste søn, Marc Dyrelund Knudsen, er også faglært murer, og er for nyligt trådt ind i virksomheden. Johnnys yngste søn, Mads Dyrelund har været med som murerarbejdsmand fra starten. Af og til træder også den mellemste murersøn, Emil Dyrelund til og giver en hånd.

Bogføring og administration håndteres af bogholder Marianne Kasten. I murerfirmaet er det Eva, der skruer processerne sammen og sørger for, at der hele tiden er den nødvendige dialog mellem alle parter. 

Med virksomheden har vi valgt at prioritere det, vi selv synes er vigtigt: at give mennesker værdien af ordentligt håndværk i god dialog. 


Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend