MURERMESTER DYRELUND ApS

info@murermesterdyrelund.dk
30 22 12 36

ÆGTE HÅNDVÆRK TIL ORDENTLIGE PRISER


Murermester Dyrelund har for nyligt skåret helt ind til benet af sit fag med sin nye virksomhed, der bygger på 30 års tung erfaring med alle sider af det traditionsrige håndværk. Murermesteren er altid involveret, når nye opgaver skal i gang. Han er også altid involveret, når de bliver afsluttet - og oftest også midt i mellem. Men du vil altid få besked, hvis en anden kommer og udfører arbejdet på dit hus en dag.


Samarbejde med fagfolk

Vi tager os af alle former for arbejde på ejendomme, og har gode solide samarbejdspartnere, vi selv kan stå 100 % inde for. Vores netværk af andre murere, blikkenslagere, tømrere, malere, arkitekter, stenhuggere og meget, meget talentfulde alt-mulig-mænd har alle det til fælles, at de gør sig umage og ved hvad de taler om. Vi koordinerer arbejdet fra A til Z. 


Håndværk gennem mange hundrede år 

Murermester Dyrelund har større indsigt i, hvordan materialer arbejder over tid end de fleste. Han har stået for restaureringen af nogle af landets mest betydningsfulde historiske bygninger, håndteret omfattende vandskader, bygget nyt, repareret gammelt og skaffet mange, mange mennesker, virksomheder og institutioner løsninger, der stadig holder. Hans erfaring betyder, at han kan læse bygninger som en erfaren gartner kan afkode planters trivsel. Derfor er han træfsikker, når han vurderer en sag.


Hvem vi er
Virksomheden ejes af Dyrelund & Ørum Holding Aps, der dækker over et lidt anderledes partnerskab end i resten af håndværkerbranchen. Johnny Dyrelund er 2. generation af murere og Eva Ørum og har i tyve år har arbejdet med formidling af arkitektur og bedre byggeri. Til sammen arbejder vi for at  passe på det gode byggeri og de gode byer samt på de mennesker, der skal bruge det.  

Johnny Dyrelunds ældste søn, Marc Dyrelund Knudsen, er også faglært murer, og er for nyligt trådt ind i virksomheden. Johnnys yngste søn, Mads Dyrelund har været med som murerarbejdsmand fra starten. Af og til træder også den mellemste murersøn, Emil Dyrelund til og giver en hånd.

Bogføring og administration håndteres af bogholder Marianne Kasten. I murerfirmaet er det Eva, der skruer processerne sammen og sørger for, at der hele tiden er den nødvendige dialog mellem alle parter. 

Med virksomheden har Murermester Dyrelund valgt at prioritere det vigtigste: at give mennesker værdien af ordentligt håndværk, når det er allerbedst til ansvarlige priser.