HVAD ER I BEDST TIL? 

Vi laver alle former for murerarbejde, badeværelser, facader, trapper, tag, skorstene og meget mere. I dag tør vi godt påstå, at vores standarder for kvalitet ligger i den højeste ende. 

Vores absolut største kompetence er indsigten i landets gamle murede huse og ejendomme. Vi ved, hvordan materialerne har bevæget sig over tid, vi kender deres svagheder og styrker - og så kan vi som noget helt særligt vurdere, om der findes enklere løsninger på fornuftig renovering, der kan holde udgifterne forsvarligt nede. 


Ejere af større ejendomme får særlig stor valuta for pengene, når vi samarbejder over længere perioder. Huse er som organismer. Når først vi får dybt kendskab til en ejendom, kan arbejdet udføres med så langsigtet et perspektiv, at der med tiden vil være mindre og mindre brug for vores hjælp. I tilkøb får ejerne som regel et grundigt kendskab til ejendommen, så behovet for hjælp til prioritering med tiden falder. 

ER DET BILLIGT?

Håndværk er aldrig billigt, og sjældent så sjovt at bruge penge på som rejser eller møbler. Vores priser ligger oftest midt i den fair del af branchen. De er sat sammen, så vi kan overholde lovgivningen, ikke skal sjuske med resultat eller mandskab - og skulle uheldet være ude, når vi arbejder på en sag, har vi tegnet forsikringer, der garderer mod større problemer. Den har endnu aldrig været i brug. 

RISIKERER JEG PLUDSELIG EN STOR EKSTRAREGNING? 

Nej. Vi sætter aldrig arbejde i gang, uden at det er aftalt med dig på forhånd.  Vi kender de fleste danske bygningstyper så godt, at vi for det meste kan forudsige, hvad der kan dukke op af overraskelser, når man for eksempel bryder et gulv op for at lave nyt badeværelse. 


KAN JEG REGNE MED AT I MØDER OP?

Ja. Vi booker ikke flere opgaver, end vi kan nå at løse dem ordentligt. Der kan være bestemte faser i et projekt, hvor vi er nødt til at vente, fordi et materiale skal tørre ordentligt, før vi fortsætter.  Og vi arbejder i den virkelige verden, hvor vejret pludselig sætter begrænsninger eller et gulv viser sig ekstra genstridigt at få op. Men vi har meget stor respekt for dit hjem og din tid, og vi koncentrerer os enormt, når vi er på en sag. Også når vi har forladt byggepladsen og skal tilrettelægge det videre forløb. 

RYDDER I OP EFTER JER? 

Ja.  


 SKAFFER I OGSÅ VVS`ERE OG ELEKTRIKERE, HVIS JEG FOR EKSEMPEL SKAL HAVE LAVET BAD? 

Ja. Og vi står inde for al udført arbejde, når det er os, der sætter holdet.

Hvis du i forvejen har for eksempel en VVS´er eller en elektriker, du foretrækker at bruge, taler vi nærmere sammen. Vi lover dig dog, at hvis du lader os om koordineringen, giver det de bedste forudsætninger for en god proces, da mureren er på sagen fra start til slut. Vi ved, hvad de øvrige håndværkere kan og skal udføre. 


KAN VI SELV KØBE MATERIALERNE?

Hvis I har forstand på kvalitet og lovgivning, kan det være en mulighed. Vær dog opmærksom på, at I selv overtager ansvaret for materialernes holdbarhed og kvalitet, og at det undertiden koster håndværkeren mere tid at sætte billige fliser fra et lokalt byggemarked op, end det tager at arbejde med de professionelle materialer. 


GIDER I OGSÅ AT LØSE OPGAVEN, SELVOM DEN ER LILLE?

Vi gider altid, og vi kører gratis i København S.


 JEG ER NERVØS FOR AT HYRE DEN FORKERTE HÅNDVÆRKER. HVAD GØR JEG?

Hyr os til et par timers arbejde og se vores erfaring og opførsel an.  Spørg eventuelt andre, om det samme. Hvis der er et godt match med os, vil du i øvrigt have en håndværker, du altid kan vende dine overvejelser med, når der skal ske noget nyt. 

HVORDAN SIKRER JEG MIG, AT ARBEJDET LEVER OP TIL MINE FORVENTNINGER?

Vi bruger lang tid på at lave aftaler, gennemgå dem og sikrer helt åbne kanaler for løbende dialog. Vores kunder deler som regel vores opfattelse af, at der findes rigtig gode muligheder for løsninger. Og vi vil kunne gå virkelig langt for at finde dem, hvis der skulle opstå tvivl.  


HVORDAN VED JEG, OM JERES PRISER ER RIMELIGE?

Som regel kan du søge priser på nettet for at få en idé om prisleje. Men vi anbefaler dig altid at huske at spørge, hvad der kan opstå af uventede udgifter, om der afsættes den fornødne tid til opgaven eller om den bliver løst henad vejen, samt til hvilke krav virksomheden stiller til de håndværkere, der sendes ud for at løse opgaven. 


JEG VIL GERNE LAVE NOGET AF ARBEJDET SELV FOR AT SPARE PENGE. ER DET OK FOR JER?

Ja og nej. Hvis du ikke er håndværker, vil vi meget sjældent foreslå anden form for bistand end de emner, der ikke kræver faglært viden og erfaring.

Men har du uanset hvad tænkt dig at kaste dig ud i et gør-det-selv projekt, vil vi faktisk gerne dele af vores erfaring og tricks til at komme lidt mere effektivt i mål med rådgivning, demonstrationer og hjælp til at vælge værktøj og materialer.  Det koster 600 kr. inkl. moms pr påbegyndt time, og du vil få anvist rette brug af værktøj og slippe for at komme hjem med materialer, man skal have mange års erfaring for at arbejde med.

Og går det galt vil vi stadig møde dig med respekt for at have gjort et forsøg. 

 

Skriv på info@murermesterdyrelund.dk, hvis du savner svar på andre spørgsmål.

Vi svarer inden for et døgn på hverdage.  Ring hvis det skal gå hurtigere 30 22 12 36.

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL